A Real Sociedad klubikonja az MLS-be szerződött – HIVATALOS

A Real Sociedad csapatát az elmúlt idény végeztével elhagyó klublegenda másik kontinensen találta meg következő állomáshelyét…

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

Az MLS-ben szereplő FC Dallas bejelentette, hogy szerződést kötött a Real Sociedad csapatát szerződése lejártával elhagyó rutinos Asier Illaramendivel.

A 33 éves baszk középpályás pályafutása jelentős részében a San Sebastián-i együttest erősítette. Illaramendi 2010 és 2013, valamint 2015-től 2023-ig együttesen több mint 250 mérkőzésen lépett pályára a kék-fehérek színeiben. Menet közben 2020-ban Király-kupát nyert az együttessel. A két megszakítása közti időszakban 2013 és 2015 között két idényt a Real Madrid alkalmazásában töltött.

Amellett, hogy egy évvel ezelőtt Riqui Puig a Los Angeles Galaxy-hez igazolt, a közelmúltban Sergio Canales a Betistől a mexikói CF Monterrey-hez szerződött, míg a Barcelonától távozó Sergio Busquets és Jordi Alba egyaránt az Inter Miami szolgálatába állt, miközben a közelmúltban egyre több spanyol labdarúgó tette át a székhelyét az amerikai kontinensre.

Fociclub