La Liga: a Brentfordtól igazolt szélsőt a Valencia! – Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Valencia együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy megszerezték a Brentford szélsőjét, Sergi Canóst.

(Photo by Eddie Keogh/Getty Images)

A pályán kívül is igyekszik aktivizálni magát a Valencia együttese, amely két győzelemmel kezdte a spanyol bajnokság 2023/2024-es kiírását. A klub ugyanis bejelentette harmadik nyári érkezőjét is Sergi Canós személyében, akit a Brentford csapatától szereztek meg. A középpálya szinte minden posztján bevethető játékosért minimális összeget fizetett a spanyol csapat, a transfermarkt adatai szerint ugyanis csupán 250 ezer eurót utaltak át a Brentfordnak Canós játékjogáért. A 26 éves játékos komoly erősítés lehet Bareja mester számára, mivel a széleken nagyon megfogyatkozott a Valencia azt követően, hogy Justin Kluivert és Samuel Lino kölcsönszerződése is lejárt.

Sergi Canós 2017 januárjától volt a Brentford játékosa. A klub színeiben összesen 249 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 36 gólt és 33 gólpasszt jegyzett. Új csapatánál 2027 nyaráig szóló szerződést írt alá.

Fociclub