Bombaformában a Sepsi magyar támadója

Ahogyan arról beszámoltunk, a Sepsi OSK 1-1-es döntetlent játszott a kazah Aktobe ellen az Ekl-selejtező 3. fordulójának első mérkőzésén…

A Sepsi OSK korábbi magyar válogatott támadója, Varga Roland eddig csapata mindhárom Ekl-selejtezőjén eredményes volt egy-egy alkalommal, így máris a háromszéki csapat történetének legeredményesebb nemzetközi kupagólszerzője lett.

“Nehéz mérkőzés volt, nem vagyunk megelégedve az eredménnyel, de lesz még egy visszavágó a jövő héten . Nincs más választásunk, idegenben kell nyernünk, győzni megyünk Aktobéba. Nem akartunk itthon kikapni, ezért egy-nullás hátrányban mindent megpróbáltunk, és a végén a második gólra is megvolt az esélyünk, de az már sajnos nem sikerült” – mondta el Varga a Nemzeti Sportnak a döntetlen után.

“Az nagyon nem tetszett, ahogyan a gólt kaptuk, viszont gratuláltam a játékosoknak a második félidőben mutatott hozzáálláshoz . Az ilyen zártan védekező csapatok ellen jó átlövések vagy beívelések kellenek, de a beadásaink most nem voltak az elvárt szinten. Előfordul az ilyen. Az eredmény így is reményt ad a visszavágóra” – értékelt Liviu Ciobotariu vezetőedző.

Fociclub