Mourinho: “Hihetetlen ajánlatokat kaptam szaúdi csapatoktól…”

Az AS Roma portugál menedzsere egy interjúban őszintén beszélt a szaúdi megkereséseiről…

(Photo by Mairo Cinquetti/NurPhoto via Getty Images)

Az AS Roma vezetőedzője, José Mourinho a Corriere dello Sport részére adott hosszabb interjúban többek közt arról is beszélt, hogy a szaúdi megkeresések ellenére miért maradt a “farkasoknál”:

“Az Európa-liga-döntőn a szavamat adtam a játékosaimnak, hogy maradok, majd a szezonzáró után a szurkolóknak is. Korábban a leghihetetlenebb ajánlatot is visszautasítottam, amit egy menedzser valaha kapott, azt akarták, hogy a kínai válogatott szövetségi kapitánya legyek és irányítsam az egyik helyi sztárcsapatot, de elutasítottam.”

“A szaúdiaké egy tisztességtelen ajánlat volt, földöntúli minden paramétert figyelembe véve, melyet nem fogadtam el. Az Al-Hilal és az Al-Ahli is megkeresett, leültem velük tárgyalni, de rögtön tájékoztattam őket, hogy nem áll szándékomban elfogadni az ajánlatokat. Odahaza a családomnak ugyanezt mondtam. Úgy éreztem, köt a szavam, amit a Románál mondtam” – tette hozzá.

A portugál szakember két éve irányítja az AS Romát, mellyel 2022-ben megnyerték az Európa-konferencialigát, idén pedig döntőt játszottak az Európa-ligában.

Fociclub