Átigazolások: a Bundesligából is erősít a Galatasaray! – képpel

Tovább folytatja a nyári erősítések sorát a Galatasaray együttese, azok után, hogy már eddig is olyan átigazolásokkal jelentkezett, mint Angelino, Wilfred Zaha vagy Mauro Icardi szerződtetése.

Egybehangzó hírek szerint a Bayer Leverkusen tapasztalt, török-német kettős állampolgársággal bíró középpályása, Kerem Demirbay is Isztambulba szerződik, miután a Galata mind a játékossal, mind pedig a Leverkusen együttesével egyességre jutott.

A hírek szerint Demirbay 2026-ig szóló szerződést köt új klubjával, amely 5 millió euró körüli összeget fizethet a leverkuseni szerződése utolsó évébe lép játékosért.

A korábbi török utánpótlás válogatott, felnőtt szinten a német válogatottat választó Demirbay 184 Bundesliga-találkozóval a háta mögött érkezik Törökországba, abba az országba ahol felmenői ellenére még egyetlen percet sem futballozott: a Schalke utánpótlásában felnőve, a Dortmundnál illetve a Hamburgnál pallérozódott tovább, majd a Fortuna Düsseldorf, a Kaiserslautern és a Hoffenheim csapatainak érintésével került 2019 júliusában Leverkusenbe, ahol alapembere volt a ‘gyógyszergyáriaknak’.

Fociclub