Podcast: Mesés trófeák, épülő paddock!

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

A viadal előtti utolsó sajtótájékoztatóját tartotta a Hungaroring hétfőn, amelyen mi is jelen voltunk. Dr. Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár és Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója a hétvégi futammal kapcsolatos aktualitásokról adott részletesebb tájékoztatást, míg Simon Attila, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója az ismét mesésre sikerült trófeákat mutatta be. Az eseményt követően megtekinthettük azt is, hogyan épül az F1-es istálló utazó paddock-városa.

Bár Sanyi szólóban számol be az eseményen elhangzottakról, azonban akadtak beszélgetőtársai is. A paddock bejárása során Gyulay Zsoltot például arról faggatta, hogy van-e esély arra, hogy már ezen a hétvégén meghosszabbítsák a Hungaroring F1-es szerződését, míg Tóth Anitával, a pálya és a verseny sajtófőnökétől arról tudakozódott, hogy milyen érdekes hazai személyiségek látogatására van kilátás a hétvégén. A forgatagban elcsípte Bethlen Tamást is, aki nem menekült meg néhány kérdés megválaszolásától!

Hangolódjunk együtt a Magyar Nagydíjra!

Formula Podcast_hirdetes_S04E36_A-01

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Júliusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

Formula.hu