Az AC Milan megegyezett a Valencia középpályásával! – sajtóhír

A Gazzetta dello Sport információi szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan megegyezett a személyes feltételekben a Valencia válogatott középpályásával, Yunus Musah-val…

A Gazzetta dello Sport értesülései alapján az AC Milan a személyes feltételekben megegyezett a Valenciát erősítő Yunus Musah-val. Az amerikai válogatott középpályás évi 2 millió eurót kereshet új csapatában, ám még a két klub vezetőségének is egyezségre kell jutniuk a játékos vételárát illetően. 

Yunus Musah 2019 nyarán az Arsenal utánpótlásából csatlakozott a Valencia második csapatához. Az ifjú amerikai középpályás egy év után fel is került a spanyol gárda legjobbjai közé, ráadásul elég gyorsan meghatározó alak lett. Musah mindent egybe véve 108 tétmérkőzésen lépett pályára a Valencia színeiben, melyek során 5 találatot illetve 3 gólpasszt jegyzett. Egyébként a 22 esztendős játékos ott volt a katari vb-n, ahol mind a 4 találkozón lehetőséget kapott, méghozzá rendre kezdőként. Érdekesség, hogy utánpótlás válogatott szinten Angliát erősítette.

Fociclub