Az Internél folytatja a Juventus távozója – sajtóhír

Miközben Romelu Lukaku a Juventus játékosa lehet, ezzel ellentétes irányban a torinóiak meghatározó játékosa is kiköthet a milánóiaknál…

(Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

Gianluca Di Marzio információi szerint a Juventustól távozó Juan Cuadrado szabadúszóként egyéves szerződést fog kötni az Interrel, miután a felek már mindenben megállapodtak egymással.

A 35 éves kolumbiai szélső 2015 óta állt a torinói klub alkalmazásában, az első két évét még a Chelsea-től kölcsönben töltötte a Juventusnál, majd később véglegesítették őt. Cuadrado összességében több mint 300 alkalommal húzhatta magára az “Öreg Hölgy” szerelését. 314 mérkőzés alatt 26 találat fűződött a nevéhez. Harciassága, csupaszív játéka és tapasztalata révén továbbra is rendkívül fontos szereplője a csapat jobb oldalának, azonban az elmúlt hónap végén lejáró szerződése nem került meghosszabbításra.

Cuadrado az elmúlt szezonban eddig 31 bajnokin és összesen 47 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, mellyel a Juve egyik legtöbbet foglalkoztatott labdarúgója.

A 115-szörös kolumbiai válogatott játékos 2009 óta szerepel Európában, korábban Olaszországban az Udinese (2009-2011), a Lecce (2011-2012) és a Fiorentina (2012-2015) szerelését ölthette magára.

Fociclub