SMS-ben pattintotta le Jürgen Kloppot a Chelsea százmilliós üdvöskéje Jürgen Klopp, a Liverpool FC vezetőedzője a Villarreal elleni, 2-0-ra megnyert mérkőzés végén

Habár Klopp morgolódott egy sort, amiatt, hogy a Chelsea gyakorlatilag bárkit megszerezhet, sokkal kevesebbet a Liverpool sem ajánlott, így leginkább Caiceidón múlt, hogy melyik csapatot választja – írták.

A lap szerint a Brighton számára ugyanis valószínűleg a 111 millió fontos ajánlat is megfelelt volna, az ecuadori viszont úgy nyilatkozott, hogy mindenképp a Chelsea-ben folytatta volna a pályafutását.

Caiceido ezt végül egy szöveges üzenetben adta Jürgen Klopp tudtára, hogy miként döntött, a történetben azonban mégsem ez az igazi csavar, hanem az, hogy az ecuadori még egy üzenetet elküldött – írja a 90min.com.

Méghozzá Romeo Laviának, akit szintén arra biztatott, hogy utasítsa el a Liverpoolt, és ő is folytassa a Chelsea-nél. Végül ez a terve is bevált, belga barátja 58 millió fontért cserébe szintén a Kékek játékosa lett – írták.

Írja a Magyar HÍrlap