A PL-ajánlat ellenére nem eladó a Fiorentina sztárja – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a Brentford egy tekintélyt parancsoló ajánlatot tett a Fiorentina argentin játékosára, akitől azonban a “violák” továbbra sem akarnak megválni…

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

Az elmúlt hetekben a Brentford több ajánlatot is tett a Fiorentinának Nicolás González megszerzésére vonatkozóan, az olasz sajtó szerint azonban a “violák” a legutóbbi, 43 millió eurós megkeresést is visszautasították, mivel nem szeretnének megválni a csapat erősségétől.

“Nagyon motiváltnak látom őt. Mióta megkapta a 10-es számú mezt, szerencsét hozott neki. Nem segít, hogy még nyitva van a piac, és már zajlik a bajnokságot, mert folyamatosan merülnek fel bizonyos pletykák, de már megszoktuk. González átigazolásával kapcsolatban nincs semmi, biztosan nálunk marad” – szögezte le az előző kiírásban Ekl-döntőt játszó Fiorentina mestere, Vincenzo Italiano.

A 25 esztendős szélső támadó hazájában az egykor Diego Maradonát is felfedező Argentinos Juniors csapatában nevelkedett. González két év alatt 44 meccsen 11 gólt lőtt a Bicho színeiben, majd 2018-ban a VfB Stuttgart szerződtette. A “svábok” soraiban három idény alatt 79 mérkőzésen 23 találatot szerzett, melyet követően mostani állomáshelyére került.

A firenzeieknél most kezdte a harmadik idényét, az első kettőben minden sorozatot figyelembe véve 81 meccsen 22 gólt szerzett, és az újonnan elrajtolt szezon első fordulójában is eredményes tudott lenni.

Fociclub