Serie A: újabb középpályást igazolt a PSG-től az AS Roma! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy kölcsönvette a Paris Saint-Germain középpályását, Renato Sanchest.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Leandro Paredes megszerzése után újabb Paris Saint-Germain játékos folytatja a pályafutását az AS Roma csapatánál. A “Farkasok” ugyanis hivatalos oldalukon bejelentették, hogy Renato Sanches is az olasz fővárosban tölti a következő szezont, miután egy évre kölcsönvették a középpályást. Az Európa-bajnok játékos szerződésébe vásárlási opció is került, aminek az összegét hivatalosan nem közölték a felek, de a hírek szerint 15 millió euró ellenében szerezhetik meg végleg a portugált.

Renato Sanches 2022 nyarán került a Paris Saint-Germain csapatához, azonban nem tudott a keret meghatározó játékosává válni. Az előző szezonban összesen 27 meccsen kapott lehetőséget 905 perc erejéig, ez idő alatt 2 gólt szerzett.

A Románál a portugál játékos ezen a nyáron a harmadik igazolás, aki a középpálya megerősítésére érkezik, mivel korábban Aouar és Paredes is csatlakozott a csapathoz.

Fociclub