Korábbi játékosa visszatérhet az AS Romához – sajtóhír

Megbízható sajtóinformációk szerint a Paris Saint-Germain létszámfeletti középpályása korábbi csapatához kerülhet…

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

César Luis Merlo értesülései szerint a Paris Saint-Germain argentin középpályása, Leandro Paredes a személyes feltételeket illetően megegyezett korábbi csapata, az AS Roma vezetőségével, már “csak” az érintett kluboknak kell megállapodniuk a klubváltásának körülményeiről.

A 28 éves védekező középpályás négy évvel ezelőtt 40 millió euróért cserébe igazolt a Zenittől a PSG-hez. A párizsi csapat színeiben 2019 januárja óta 113 összecsapáson lépett pályára, ám korábbi meghatározó szerepe után a 2021-2022-es idényben csupán 15 bajnokin szerepelt, amely csak részben magyarázható a sérüléseivel, így nyugodt szívvel váltak meg tőle kölcsönben. Az elmúlt szezonban a Juventusnál 35 tétmérkőzésen és 25 bajnokin jutott szóhoz, de nem váltotta be maradéktalanul a hozzáfűzött reményeket, így eltekintettek a további foglalkoztatásától és visszakerült a PSG-hez, de újabb kölcsönt keresnek számára.

A Copa América-győztes és világbajnok argentin válogatott alapemberének számító Paredes 2017 óta 54 találkozón lépett pályára a nemzeti csapat színeiben.

Paredes korábban a 2014-2015-ös és a 2016-2017-es idényben 54 tétmérkőzésen szerepelt a “farkasok” színeiben.

Fociclub