Most a Brighton kapusára csapna le a Chelsea – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier Leugue) szereplő Chelsea csapata most a Brighton & Hove Albion kapusát igazolná le. 

(Photo by James Gill – Danehouse/Getty Images)

Az angol The Athletic információi szerint a Chelsea ajánlatot tett a Brighton & Hove Albion kapusáért, Robert Sanchezért. A Brighton még nem reagált az ajánlatra, de a tárgyalások még folynak. A spanyol kapusnak még két év van hátra a szerződéséből.

Sanchez, aki márciusban vesztette el az első számú kapus posztját Jason Steele miatt, nem került be a Brighton amerikai túrájának keretébe, mivel a jövője kétséges a klubnál. A Sirályok ráadásul a nyáron már megerősítették a kapusposztot azzal, hogy 19 millió euróért szerződtették a holland Bart Verbruggent az Anderlechtből.

A Chelsea a saját kapus részlegén szeretne mélyíteni, miután Edouard Mendy a nyáron az Al-Ahlihoz szerződött. Kepa Arrizabalaga mellett a fiatalok közül Gabriel Slonina, Lucas Bergstrom, Eddie Beach és Jamie Cumming is csatlakozott az első csapathoz az amerikai felkészülési túrára, mivel Marcus Bettinelli sérülés miatt kiesett.

Sanchez az előző szezonban 23 alkalommal szerepelt a Premier League-ben, mielőtt márciusban kiesett a kezdő tizenegyből. Roberto De Zerbi akkor azt mondta, hogy úgy érzi, Steele jobban illik az általa preferált, hátulról kifelé játszó stílushoz.

A Chelsea Sanchez mellett Moises Caicedót szeretné nagyon megszerezni, de a Brighton eddig elutasította az ajánlatokat.

Fociclub