A Feyenoord támadójával erősített a Rangers! – HIVATALOS

A skót bajnokságban (Schottish Premiership) szereplő Rangers hivatalos csatornáin keresztül számolt be arról, hogy szerződtette a Feyenoord brazil támadóját, Danilo Pereira da Silvát…

A Rangers színeiben folytatja pályafutását Danilo Pereira da Silva, akit a Feyenoordtól igazolta le a skót alakulat. A brazil támadóval öt évre szóló szerződést kötött a glasgow-i csapat, illetve 6,3 millió eurót fizetett érte. Egyébként korábban az Ajax Amszterdamban is megfordult játékos csupán egy idény után távozott Rotterdamból. 

Danilo remekül kezdte a 2022/2023-as szezont a Feyenoord színeiben, viszont teljesítménye idővel egyre inkább visszaesett. Nem jöttek tőle a gólok, ezért a kispadra szorult és a kiírás második felében rendre csereként kapott lehetőséget. Érdekesség, hogy ennek ellenére mind a 34 bajnoki találkozón pályára lépett, melyeken 10 találatig illetve 3 gólpasszig jutott. Legjobb teljesítményét eddig a Twentében nyújtotta, ahol a 2020/2021-es szezon során játszott kölcsönben az Ajaxtól, 33 mérkőzésen 17 gólt szerzett a holland élvonalban. 

Fociclub