Franciaországban folytatja az Atalantától távozó szélső! – Hivatalos

A francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Nice együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették az Atalanta szélsőjét, Jeremie Bogát.

(Photo by Silvia Lore/Getty Images)

A Nice együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy megszerezték az Atalantától Jeremie Bogát. A francia klub 18 millió eurót fizetett a bergamói alakulatnak Boga játékjogáért, ami különböző bónuszok teljesülése esetén még további 2 millió euróval emelkedhet. Az elefántcsontpari játékos 4 évre kötelezte el magát új csapatánál, ahol reményei szerint jóval sikeresebben alakul majd a pályafutása, mint az Atalantánál.

Jeremie Boga 2022 januárjában a Sassuolotól került fél évre kölcsönbe az Atalantához, akik ezt követően 22 millió euró ellenében végleg megvásárolták őt. Az itt eltöltött másfél éve azonban nem sikerült olyan jól, mint a Sassuolonál, a bergamói csapatban ugyanis 47 meccsen mindössze 4 gólig és 6 gólpasszig jutott, Gasperini mester pedig nem számolt vele meghatározó játékosként a keretben, így mindkét fél számára jól jött a Nice megkeresése.

Fociclub