Oroszországban folytathatja a Tottenham kolumbiai védője – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur csapata elfogadott egy Oroszországból érkező ajánlatot Davinson Sanchezért.

 (Photo by Paul Kane/Getty Images)

Az angol The Athletic információi szerint a Tottenham Hotspur elfogadta a Szpartak Moszkva 15 millió eurós ajánlatát Davinson Sanchezért. A személyes feltételekről azonban még nem állapodtak meg, és Sancheznek a hírek szerint egyelőre még fenntartásai vannak. A Real Betis, a Sevilla és a Galatasaray is érdeklődik iránta, és bár a helyzet még változhat, jelenleg szkeptikusak azzal kapcsolatban, hogy belemegy-e a váltásba.

Az orosz klubok jelenleg ki vannak tiltva az európai versenyekből, és bármelyik játékos számára biztonsági és etikai aggályok merülnének fel azzal kapcsolatban, hogy az országba költözzön, amíg a háború tart. A fekete bőrű játékosokat ráadásul gyakran érte rasszista bántalmazás, miközben Oroszországban játszottak.

Ha mégis távozik, a jövőre lejáró szerződésű Sanchez példáját több középhátvéd is követheti a nyáron: Japhet Tanganga és Joe Rodon mindketten eladhatók vagy kölcsönadhatók. Az új Spurs menedzser, Ange Postecoglou a múlt héten elismerte, hogy a középhátvéd posztja az egyik fő terület, amelyet a nyáron meg akar erősíteni.

A Tottenham az elmúlt szezonban 63 gólt kapott csak a Premier League-ben, és további hármat a múlt heti, West Ham elleni 3-2-es barátságos mérkőzésen elért vereség alkalmával.

Fociclub