Bertók Róbert szakmai igazgató az ökölvívást népszerűsítette a szentesi honvédelmi táborban

Tegnap a szentesi MH II. Rákóczi Ferenc 14. Műszaki Ezred szentesi laktanyájában, járt Bertók Róbert szakmai igazgató, aki egy edzést vezetett le az ott lévő Honvédelmi táborban lévő diákok számára.

Segítségére volt ebben Gál László régiós vezető, a Szegedi Boksz Club vezetőedzője és Gál Konrád edző. A fiatalok motiválására eljött az eseményre nagy tehetségünk, a 18 esztendős Gémes Levente, ifjúsági világbajnoki ezüstérmes versenyző, valamint az ifi világbajnok, Európa-bajnok Nakota Veronika is.

„A diákok nagyon élvezték az edzést, akikkel az alapvető gyakorlatokat és az ökölvívás alapelveit ismertettük meg. Az edzés végi hangulatot egy kis játékos, reflexjavító gyakorlatsorozattal dobtuk fel. Jó volt, hogy fiatal és tehetséges versenyzők is jelen voltak, mert így még közelebb érezhették az ökölvívást magukhoz a diákok.

Én korábban már Szellő Imrével is voltam népszerűsíteni az ökölvívást, és a táborvezetők már most jelezték, hogy szeretnék, ha jövőre is el tudnánk menni. Külön öröm volt látni, hogy voltak kifejezetten jó mozgáskoordinációval rendelkező diákok is. Közülük remélhetőleg lesz, aki elmegy majd valamelyik egyesületbe, hogy komolyabban is megismerkedjen ezzel a gyönyörű sportággal,” – nyilatkozta Bertók Róbert szakmai igazgató a programról.

Hajrá, magyar ökölvívás!

boxing.hu