Verstappen a nemzetközi sajtó szerint megállíthatatlan

MH/MTI
2023. augusztus 28. hétfő. 17:20

A nemzetközi sajtó egyöntetűen azt emelte ki, hogy a címvédő és kétszeres világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője minden körülmények között megállíthatatlan, és a vasárnapi Forma–1-es Holland Nagydíjon aratott sikerével rekordot is beállított.

Nagy-Britannia/ The Guardian:

„A természet úgy döntött, hogy drámai hatást ad a Holland Nagydíjnak, de közben megingathatatlan maradt a 2023-as Forma–1-es idény egyetlen biztos pontja: akár esik, akár fúj, Max Verstappen nyer.”

The Telegraph:

„Verstappen minimális erőlködés mellett hajtotta végre a feladatát, és sorozatban kilencedik győzelmét aratta, ezzel beállította Sebastian Vettel 2013-as rekordját.”

Daily Mail:

„Amire Max Verstappennek biztosan nincs igénye, hogy bármelyik ellenfele is megkönnyítse az életét. Ő a korszak legjobbja. Áttáncolt a vizen, hogy megszerezze a rekordbeállítást érő, egymás utáni kilencedik futamgyőzelmét a kaotikus Holland Nagydíjon.”

The Sun:

„Max Power.”

Svájc/ Blick:

„Azt az időjárást, amely meg tudja akadályozni Max Verstappen diadalát, még fel kell találni. Mindegy, hogy esik az eső, vagy süt a nap, meleg van, vagy hideg, Verstappen minden körülmények között megállíthatatlan. Akárcsak vasárnap, a hazai viadalán Zandvoortban.”

Ausztria/Kurier:

„Max Verstappen volt a zandvoorti Holland Nagydíj ünnepelt győztese. A helyi hős beváltotta a 100 ezer helyszínen lévő szurkoló várakozását és zsinórban kilencedszer nyert. Verstappen ezzel beállította Sebastian Vettel 2013-as rekordját.”

Írja a Magyar HÍrlap