Új sportot próbált ki, meg is sérült Russell

Instagram-posztjai tanúsága szerint több extrém vízisportot is kipróbált George Russell: a két hete megosztott, lejjebb beágyazott képeken és videókon foilboardon és JetLevvel is láthatjuk. A leírásból kiderült, hogy ezek a sportok újdonságnak számítottak Russell számára, aki sosem érezte magát természetesen a vízben, de élvezte, hogy kilépett komfortzónájából.

Russell már abban a posztban leírta, hogy lett pár zúzódása, amit a Holland Nagydíj csütörtöki sajtónapján meg is erősített:

„Jó volt kimozdulni és megpróbálni ezeket. Régebben sosem akartam más sportokat kipróbálni, főleg szezon közben, a sérülés veszélye miatt. De most úgy éreztem, ki akarok próbálni valami újat, edzésben akarom tartani az ösztöneim. Lett néhány sérülés! De felépültem mindből. Ha valaki leesik egy foilboardról… Fejlődni akartam, az első pár napon pedig annak számított, ha nem estem le” – részletezte a helyszínen levő újságíróknak, köztük a Formula.hu tudósítójának.

Ricciardo jól viselkedett Ibizán

Egy másik fotón Daniel Ricciardóval szerepelt – a leírás szerint véletlenül futottak össze egy ibizai klubban, ahova a DJ Martin Garrix hívta meg Russellt.

„Tudtuk már előtte is, hogy ugyanoda fogunk menni. Daniel jól viselkedett, a bulizást kimerítette az előtte levő hat hónapban” – viccelődött a sajtónak Russell.

 

Formula.hu

Tagged: