Szoboszlait dicsérte a Liverpool sztárjátékosa Szoboszlai Dominik

Harvey Elliott, a Liverpool középpályása nagyon jó véleménnyel van a nyáron 70 millió euróért igazolt Szoboszlai Dominikról. Az U21-es Európa-bajnok focista szerint a magyar játékos a Bournemouth elleni találkozón megmutatta, milyen minőséget képvisel – számolt be az Origo.

Szoboszlai a múlt hétvégén végigjátszotta a Bournemouth elleni találkozót, amelyen kiharcolt egy tizenegyest, és volt egy gólpasszal felérő lövése, amelynek a kipattanójából született meg a Liverpool harmadik gólja. A találkozó után a magyar válogatott középpályást választották a meccs emberének, ezek után pedig nem meglepő, hogy a csapattársak is remek véleménnyel vannak az új szerzeményről – véli a lap.

Nagyszerű srác és nagyszerű játékos is, ehhez nem fér kétség. A Bournemouth elleni meccsen sok szempontból megmutatta a minőségét. Még a kilencvenedik percben is úgy futott előre, mintha a meccs első perce lenne. Jó, hogy van egy ilyen játékos a csapatban. Főleg, hogy még fiatal is, úgyhogy reméljük, még sokáig csinálhatja” – mondta Elliott.

Írja a Magyar HÍrlap