PL: szerződést hosszabbított középpályásával a Manchester City! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított sztárjával, Bernardo Silvával.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Igaznak bizonyult korábbi beszámolónk, mely szerint a Manchester City megállapodott Bernardo Silvával szerződése meghosszabbításáról. A manchesteri klub ugyanis a mai nap folyamán bejelentette, hogy sikerült megállapodniuk középpályásukkal a közös folytatásról. Silva korábbi szerződése 2025 nyaráig volt érvényes, ezt toldották meg most a felek további egy évvel. A hírek szerint Silva fizetésén is emelt a klub, ezzel a hosszabbítással pedig sikerült lezárniuk a Barcelona és a Paris Saint-Germain érdeklődése által keltett pletykákat, ez a két csapat ugyanis hosszú ideje szerette volna megszerezni a portugál játékost.

Bernardo Silva 2017 nyara óta szerepel a Manchester City kötelékében, akik 50 millió eurót fizettek érte a Monaconak. A klub színeiben azóta 308 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 55 gólt és 59 gólpasszt jegyzett, valamint 14 trófeát nyert a csapattal.

Fociclub