Atlétikai vb: a kiemelt vendégeknek szánt helyeket is értékesítik Atlétikai vb 2023

MH/MTI
2023. augusztus 23. szerda. 11:13
Frissítve: 2023. augusztus 23. 11:22

A vb hátralévő napjaira összesen csaknem 1500, a legjobb helyekre szóló belépőt terveznek értékesíteni, kizárólag online – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

Kedd estig az összes elérhető jegy elfogyott a vb hátralévő döntőire. Ezért a szervezőbizottság kezdeményezte a nemzetközi szövetségnél, hogy kivételesen a VIP-vendégeknek fenntartott helyek egy részét is nyissák meg a jegyvásárlók előtt.

Csaknem 1500 db, a vb hátralévő napjainak legnépszerűbb esti programjaira szóló jegy találhat gazdára. Ezek a belépők kizárólag a vb hivatalos online felületén keresztül vásárolhatók meg. Az akció szerdán reggel 8 órakor kezdődött, és a szerda esti programra frissen felajánlott jegyek alig másfél óra alatt elkeltek.

„Látjuk a mai akció sikerét, és érezzük az egyre fokozódó nyomást, így a következő napokban is mindent megteszünk, hogy legyenek még elérhető jegyek. Egyeztetünk a nemzetközi szövetséggel, sőt még a versenyt közvetítő tévétársaságokat is megkértük, hogy a szokásosnál kisebb helyet foglaljanak el a lelátón, hogy bejuthassanak még nézők” – mondta Németh Balázs, a Budapest 2023 Nzrt. vezérigazgatója.  

A helyszíni jegypénztárakban kizárólag a délelőtti programokra lehet belépőt váltani.

Írja a Magyar HÍrlap