Atlétikai vb – A vasárnapi jegyek is érvényesek Halász Bence hétfői eredményhirdetésére Atlétikai vb 2023

MH/MTI
2023. augusztus 21. hétfő. 11:46

A szervezők közlése szerint az eredményhirdetésre az előző napi belépővel is be lehet menni a területre, sőt akik emiatt kimennek, kedvezményes, 50 százalékos áron jegyet is vásárolhatnak a hétfő esti program megmaradt jegyeiből a nézőtér felső részén.

„Ehhez csak annyit kell tenniük, hogy odamennek a JEGYEK feliratú konténerhez és bemondják a „Halász Bence bronz” kódot. „Egy vásárló a kód használatával legfeljebb két jegyet tud venni. A kedvezményes jegyek 3. és 4. kategóriájúak, a lelátó felső karéjába érvényesek, ahonnan szintén kitűnő a rálátás az eseményekre” – olvasható a hétfői közleményben.

Az esti programban folytatja a versenyzést Takács Boglárka, a női 100 méteres síkfutás magyar csúcstartója, aki parádésan jutott tovább az első fordulóból. Bemutatkozik a vb-n Klekner Hanga rúdugró és megkezdi a versenyzést 400 méteres gátfutásban Molnár Janka, aki szombaton országos csúcsot döntött a 4×400 méteres vegyes váltó tagjaként. Emellett óriási csata ígérkezik a női 100 méter döntőjében, amelyben eldől, hogy megszerzi-e hatodik világbajnoki címét a legendás jamaicai Shelly-Ann Fraser Pryce.

Jegyek a hétfői esti versenyekre korlátozott számban még elérhetők a jegy.atletikaivilagbajnoksag.hu weboldalon.

Írja a Magyar HÍrlap