Massa-ügy: Ecclestone nem is emlékszik rá, hogy mit mondott

Ahogy arról már beszámoltunk, Felipe Massa és ügyvédi csapata hivatalos levelet küldött az FIA-nak és az F1-nek is, és kártérítést követel a 2008-as világbajnoki vereségéért.

A történet részletei itt olvashatók, most viszont reagált a sztorira Bernie Ecclestone, az F1 akkori vezetője is. Hogy az ő szavai miért fontosak?

Massa_2008_01

Mert az egész ügy egy általa adott nyilatkozaton alapul, amelyben arról beszélt, hogy az illetékesek eltussolták a 2008-as Szingapúri Nagydíjon történt ütközésbotrányt, hogy ne kelljen hivatalos vizsgálatot indítani, amely következtében törölni kellett volna a verseny eredményét – maga Ecclestone is kimondta, érvénytelenített nagydíj esetében a pontok alapján Massa nyerte volna a vb-címet.

„Őszintén szólva vem is emlékszem semmire ebből az interjúból. Arra sem emlékszem, hogy egyáltalán adtam ezt az interjút” – idézi Ecclestone szavait a Reuters.

A sportág akkori vezére hozzátette, hogy őt eddig sem Massa, sem a brazil ügyvédek nem keresték meg azzal kapcsolatban, hogy pontosan mit mondott, hogy mondott.

Formula.hu

Tagged: