PL: megállapodott sztárjával szerződése meghosszabbításáról a Manchester City! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City együttese mindenben megállapodott sztárjával, Bernardo Silvával a szerződése meghosszabbításáról.

(Photo by Declan Lloyd – Manchester City/Manchester City FC via Getty Images)

A legfrissebb sajtóhírek szerint eldőlt Bernardo Silva hosszú ideje kérdéses sorsa. A portugál középpályást már több éve próbálja elcsábítani a Barcelona gárdája a Manchester Citytől, és minden nyáron jelentősen felerősödtek azok a pletykák, hogy a katalán sztárklub megpróbálja leigazolni őt. Természetesen ezen a nyáron is felkapott téma volt, hogy Bernardo Silva Spanyolországba teheti át a székhelyét, de a beszámolók alapján erre már nem fog sor kerülni. Fabrizio Romano legfrissebb értesülései szerint ugyanis a City megállapodott az Európa-bajnok játékossal arról, hogy meghosszabbítja a szerződését. Silva aktuális kontraktusa 2025 nyaráig érvényes, amit a hírek alapján további egy évvel fognak meghosszabbítani, valamint a fizetésén is emelni fognak. A források alapján a hivatalos bejelentésre a következő héten fog sor kerülni.

Bernardo Silva 2017 nyara óta szerepel a Manchester City kötelékében, akik 50 millió eurót fizettek érte a Monaconak. A klub színeiben azóta 308 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 55 gólt és 59 gólpasszt jegyzett, valamint 14 trófeát nyert a csapattal.

Fociclub