Kepa: “Remélem meggyőzöm a Real Madrid vezetőségét, hogy jövőre is maradhassak!”

Bemutatta a Real Madrid a csapata új első számú kapusát, miután a belga hálóőr, Thibaout Courtois egy egész szezonra kidől a királyiaknál…

(Photo by Victor Carretero/Real Madrid via Getty Images)

A Real Madridhoz való átigazolását követően sem hiánycikk Kepa Arrizabalaga önbizalma, hiszen a spanyol válogatott hálóőr úgy véli, hogy teljesítményével még akár arról is meggyőzheti a vezetőséget, hogy a csapat első számú kapusa maradjon a belga vetélytársa, Thibaout Courtois előtt.

“A Chelsea színeiben töltött éveimet abszolút jónak értékelném, hiszen egy remek csapat részeként küzdöttünk megannyi trófeáért az angol élvonalban és a Bajnokok Ligájában egyaránt.

2018 nyarán már nagyon közel álltam a Real Madrid együtteséhez, azonban akkor végül máshogy hozta a sors. Mindig a jelenre koncentrálok, így már nem érdekel a múlt. Most kell mindent beleadnom a Habfehérek színeiben.

Sokkal érettebb játékosként érkeztem ide, karrierem egyik legjobb időszakát élem. Amikor a Real Madrid ajánlata is az asztalomra kerül egyértelmű volt, hogy melyik klubnál fogom folytatni.

Remélem, hogy a játékomnak hála a kölcsönszerződés lejártával is igényt fog tartani rám a Real Madrid, én mindent meg fogok tenni érte az idei szezon folyamán.”

Fociclub