Podcast: Hova igazoljon Lando Norris?

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Míg a medve télen, addig az F1 és az F1-es podcasterek nyáron szenderülnek mélyebb álomba. Ez a Formula Podcastre csak részben volt igaz, azonban tény: némi csend után újraéledtünk és egy kétrészes hallgatói kérdezz-felelekkel hangolunk a szezon második részére.

Megnyerheti-e az összes futamot a Red Bull? Van-e értelme a költségvetési sapkának? Lesz-e valaha szimulátorból induló pilótából F1-es versenyző? Ki a leginkább átlagember a jelenlegi mezőnyben? Érdekes kérdések garmadája, amelyeket Gergő és Sanyi válaszolt meg.

Neked is lenne egy kérdésed? Irány a Formula Podcast Facebook-csoport, ahol a nagy nyári kérdezz-felelek második felvonásához továbbra is várjuk a kérdéseket!

Formula Podcast_hirdetes_S04E40_A

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Augusztusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

Formula.hu