Tuchel: “Mintha négy hete nem csináltunk volna semmit….”

Az RB Leipzig 3-0-ra legyőzte a Bayern Münchent a szombat esti német Szuperkupa-mérkőzésen…

(Photo by Stefan Matzke – sampics/Corbis via Getty Images)

A Bayern München vezetőedzője, Thomas Tuchel értetlenül állt csapata súlyos veresége előtt:

“Ez lényegében a legutóbbi, Lipcse elleni hazai meccsünk teljes folytatása. Olyan érzés, mintha négy hete nem csináltunk volna semmit. Nem tudom megmagyarázni. Egyszerűen túl kevés minden téren…”

“Sajnálom Harry Kane-t. Valószínűleg azt hiszi, hogy négy hete nem edzettünk. Semmi köze nem volt ahhoz, amit kitűztünk magunk elé. Ez egy nagyon keserű este volt, sajnálom a történteket” – tette hozzá a csapat új igazolásának debütálása kapcsán.

A Bayern München trénere szerint csapatának megmagyarázhatatlan mentális problémái van. Továbbá Tuchel megerősítette, hogy a Tottenhamtől érkező Kane a bajnokság nyitófordulójában már biztosan a kezdőcsapat tagja lesz.

Mint ismeretes, Thomas Tuchel – Lőw Zsolttal az oldalán – tavaly március végén vette át a Bayern irányítását, minden kupasorozatból kiestek, de a német bajnokságot az utolsó fordulóban megnyerték. Ezt követően a vezetőségben tisztogatások történtek, Tuchelék azonban megtartották pozíciójukat, de az idény első mérkőzése csapnivalóan sikerült.

Fociclub