Ismét légiósnak állhat a Ferencváros távozója – sajtóhír

Hazai sajtóinformációk szerint külföldi ajánlatai vannak a szerződése lejártával a Ferencvárostól távozó magyar válogatott középpályásnak…

A csakfoci.hu értesülései szerint a Ferencvárost elhagyó Vécsei Bálint szabadon igazolhatóként a spanyol másodosztályú Racing Santanderrel folytat tárgyalásokat, amennyiben ez nem jön össze, akkor pedig könnyen lehet, hogy az MLS-ben köthet ki.

A Kazincbarcikán és a Honvédnál nevelkedett, majd a svájci Luganót és az olasz Leccét is megjárt futballista 2020 januárjában került a zöld-fehérekhez, de első két szezonjában, Szerhij Rebrovnál csak peremember volt. Ezután Peter Stöger már rendszeresen számított rá, és ez a helyzet Sztanyiszlav Csercseszovnál is az orosz edző érkezése óta, ennek köszönhetően Vécsei a válogatottba is vissza tudta verekedni magát. Eddig 12 alkalommal lépett pályára a címeres mezben.

Vécsei az elmúlt szezonban 19 bajnokin, hat nemzetközi kupaselejtezőn és nyolc Európa-liga-mérkőzésen lépett pályára, de az utolsó hetekben sérülése miatt harcképtelen volt, szerződését pedig nem újították meg.

A 29 éves középpályás minden sorozatot és felkészülési időszakot figyelembe véve összesen 119 mérkőzésen lépett pályára a Ferencvárosban, amelynek színeiben nyolc gólt szerzett.

Fociclub