A szaúdi érdeklődés ellenére újabb idényre maradhat a PSG ásza – sajtóhír

A francia sajtó úgy tudja, hogy a nemzetközi érdeklődés ellenére a Paris Saint-Germain meghatározó játékosa továbbra is maradni fog a fővárosi klub alkalmazásában…

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

A L’Équipe információi szerint a szaúdi Al-Hilal és Al-Ahli érdeklődése ellenére a Paris Saint-Germain olasz középpályása, Marco Verratti a következő idényre is maradni fog a francia csapat alkalmazásában.

A 30 éves középpályás 2012 óta erősíti a PSG csapatát, miután leigazolták őt az akkor olasz másodosztályú Pescarától. Verratti azóta már 416 tétmérkőzésen lépett pályára a klub színeiben. Az olasz játékos a 2022-2023-as idényben 29 bajnokin és 37 tétmeccsen állt csapata rendelkezésére.

Verratti az elmúlt 11 év alatt kilenc bajnoki címet és hat Francia Kupát nyert a csapattal. Bár az elmúlt években a világsajtóban rendszerint összeboronálták őt egy-egy nagy csapattal, mindvégig hűségesen maradt a PSG alkalmazásában, most azonban komolyan szóba kerülhet az elengedése.

A sokoldalú középpályás 2012-es válogatottbeli debütálása óta 53 alkalommal húzhatta magára az Azzurri szerelését. Verratti természetesen tagja volt a 2021-es Európa-bajnokságon diadalmaskodó olasz nemzeti csapatnak is.

Verattit még 2026-ig köti szerződés a PSG-hez, de mivel egyre gyakrabbban szóba kerül a távozása, nem kizárt, hogy ha most marad is, jövő nyáron ismét téma lehet a klubváltása.

Fociclub