Megtalálta távozó sztárcsatára utódját a Benfica – sajtóhír

Miután Goncalo Ramos a PSG-hez tart, a hírek szerint a Benfica a friss argentin bajnok gólgyárosa személyében találta meg az utódját…

(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

César Luis Merlo beszámolói értelmében a Benfica legfőbb kiszemeltje a River Plate gólerős támadója, Lucas Beltrán lehet a portugál válogatott Goncalo Ramos küszöbön álló távozása esetén.

A 22 éves River-nevelésű támadó eddig csak kölcsönben hagyta el nevelőegyesületét, 2021-ben és 2022-ben a Colónban futballozott, de sokáig csak epizódszereplő volt. Beltrán igazán idén, Martín Demichelis kezei alatt lett állandó kezdő. A bizalmat meghálálva a River által megnyert 2023-as Liga Profesional alatt 25 bajnokin 12 gólt szerzett, emellett a Libertadores-kupa csoportkörében is eredményes volt háromszor hat találkozó leforgása alatt.

A kiszivárgott hírek szerint a River 20 millió euró körüli összeget kér a csapat erősségéért, akiért a közelmúltban több európai csapat is bejelentkezett.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

Fociclub