Eldőlt a Torino magyar játékosának sorsa, újabb idényt tölthet kölcsönben – HIVATALOS

Az NB I előző idényében a második helyen végző Kecskemét megerősítette, hogy újabb szezonra vette kölcsön a Torino légiósát…

 

A Kecskeméti TE hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a Torinóval 2025-ig szerződést hosszabbító Horváth Krisztofer az előttünk álló idényre ugyancsak a KTE-hez került kölcsönben. Az új megállapodás ráadásul vásárlási opciót is tartalmaz.

A 21 éves középpályás az elmúlt szezont a Debrecen és a Kecskemét alkalmazásában töltötte az NB I-ben, 22 pályára lépés alatt hat gólt szerzett (mindet a KTE-ben). Horváth tavasszal a fantasztikusan szereplő lila-fehérek alapembere volt, akik szerették volna továbbra is foglalkoztatni őt.

“Már tavasszal is többször elmondtam, hogy nagyon jól érzem magam Kecskeméten, szerettem volna maradni, ha van rá lehetőség. Sokat jelent számomra, hogy a KTE ennyire kitartóan dolgozott azon, hogy megtartson. Boldog vagyok, hogy a tárgyalások végül sikerre vezettek a klubok között, szeretnék mihamarabb ismét a pályán segíteni a csapatnak most már. Folyamatosan követtem természetesen ebben az elmúlt egy hónapban is a klub körüli eseményeket, nekem is nagyon fájt természetesen, hogy nem sikerült továbbjutni a nemzetközi kupában. Előre kell azonban tekintenünk most már, nincs idő keseregni, hétfőn már a Kisvárda ellen rajtol el számunkra a bajnokság. Szeretnénk jó eredményt elérni szurkolóink előtt, ezért mindent meg is fogunk tenni” – árulta el a labdarúgó.

Fociclub