Fiatal védőtehetségét láncolta magához a Chelsea – sajtóhír

Hiába a Brighton&Hove Albion megannyi leigazolási kísérlete, a Chelsea ragaszkodott a felemelkedő játékoscsillag, Levi Colwill játékjogához…

(Photo by Tim Nwachukwu/Getty Images)

Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano szállította a hírt, miszerint a Chelsea további 6 évre, 2029 nyaráig kötötte magához a csapat 20 éves védőjét, így Levi Colwill játékjogáért hiába kapálózott a Brighton and Hove Albion, a londoni klub ragaszkodott fiatal tehetsége játékjogához.

A Sirályok vezetősége mindent megtett Colwill megszerzésének érdekében, még a Chelsea által hőn áhított Moises Caicedo üzletbe is szívesen bele foglalták volna az angol védőt, mint ellenértéket, azonban a londoniak frissen kinevezett edzője, Mauricio Pochettino is ragaszkodott a fiatal védőhöz.

Az argentin edző úgy véli, hogy Colwill jelenleg Európa egyik legtehetségesebb fiatal csillaga, és a tavaly bemutatott játéka több, mint meggyőző volt a Brighton and Hove Albion színeiben.

Levi Colwill már a közösségi médiában is elköszönt a Sirályoktól, így a 20 éves védő szerződéshosszabbítását már a napokban bejelentheti a Chelsea.

Fociclub