90 millió euróért érkezhet a Manchester City idei sztárigazolása – sajtóhír

Német sajtóértesülések szerint megszületett a megállapodás Josko Gvardiol ügyében, a horvát védő 90 millió euró fejében költözhet Manchesterbe…

(Photo by Matthias Hangst/Getty Images)

A német székhelyű Bild számolt be a hírről, miszerint az RB Leipzig kiszabta Josko Gvardiol árát a Manchester City számára, a fiatal szupersztárért pedig brutális összeget kell kifizetnie az angol címvédőnek.

Szoboszlai Dominik volt csapattársáért közel 90 millió eurót fizethet a Manchester City, így a horvát védővel minden bizonnyal az angol klub legdrágább idei érkezőjeként számolhatunk. Az RB Leipzig ugyan nem örül Gvardiol távozásának, azonban az előző szezonban triplázó együttes elkötelezetten le szeretné igazolni a 21 éves játékost, aki már egy hónapja megegyezett a Manchester City vezetőségével az átigazolása részleteiről.

Amennyiben az üzlet valóban megköttetik az RB Leipzig 160 millió eurót tehet zsebre Szoboszlai Dominik és Josko Gvardiol eladásából, amely kiemelkedő összegnek számít a német élvonalban.

Gvardiol honfitársa, Kovacic is nyilatkozott az ügyben, aki erősen reménykedik benne, hogy az ősz folyamán a válogatottbeli csapattársa mellett léphet majd pályára a Manchester City színeiben.

Fociclub