Súlyos sérülést szenvedett a Kecskemét alapembere – HIVATALOS

Komoly érvágás érte az Európa-konferencialiga selejtezőjére készülő Kecskemétet, ugyanis egy meghatározó játékost vesztettek el hosszabb időre…

 

A Kecskeméti TE hivatalos oldalán számolt be róla, hogy a múlt pénteki edzőmérkőzésen térdsérülést szenvedő Nikitscher Tamásnak elszakadt a keresztszalagja, melynek következtében hosszabb kihagyásra számíthat.

“A pénteki edzőmeccsen egy szerencsétlen eset után a földre érkeztem. Sajnos azonnal éreztem, hogy nagy a baj, hallottam egy reccsenést, mintha a térdem sem a szokásos módon mozdult volna el. Tudatosan készítettem ezután magam a legrosszabbra, így nem is ért meglepetésként, amikor másnap közölték velem a diagnózist. Öröm az ürömben, hogy az oldalszalagok csak meghúzódtak. Őszinte leszek, csak az bánt, hogy nem tudok a csapat és a klub rendelkezésére állni. Reálisan látom a helyzetet, ez egy hosszabb és keményebb időszak lesz számomra, de tudom, hogy a klub, a családom, a párom, a csapattársak, a stáb, a menedzserem, szóval tényleg mindenki mellettem áll. Amint túlleszek a műtéten, keményen beleadok mindent a munkába, erősebben fogok visszatérni, mint a sérülés előtt! Ezt nem egy csapásként fogom fel, hanem egy próbatételként, csak rajtam múlik, hogyan reagálok rá. Hiszek magamban és tudom, hogy mindent meg fogok tenni a visszatérésért, a többi már az égieken múlik” – mondta Nikitscher Tamás, aki a tervek szerint hamarosan a műtéten is túlesik.

A 23 esztendős középpályás az elmúlt szezon másodk felében 14 NB I-es bajnokin jutott szóhoz a lila-fehérek soraiban.

A KTE az Ekl-selejtező 2. fordulójában a lett Riga csapatával találkozik.

Fociclub