Podcast: A Red Bull és Hamilton rekordja a Ringen

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

A hét elején még csak reméltük, szombatra valósággá vált: meghosszabbították a Magyar Nagydíj szerződését, amely így 2032-ig biztosan az F1-es vérkeringés része marad. Ez már önmagában történelmi, hiszen több európai helyszín is küszködik a helyének megtartásával, ugyanis a Liberty Media és az F1 egyre szigorúbb feltételek szab, amelyeket nem mindenki tud teljesíteni.

A Red Bull zsinórban 12. alkalommal diadalmaskodott, átadva a múltnak a McLaren 1988 óta fennálló, megdönthetetlennek hitt csúcsát. Ez is történelem volt a javából, amely elviselhetővé tette az energiaitalos dominanciát Mogyoródon. A McLaren itt is szárnyalt, a Pirelli és az F1 kipróbálta a kvalifikáció kötött gumiallokációját, Daniel Ricciardo visszatért, mi pedig végeláthatatlanul beszélgettünk a paddockban: kikérdeztük az Alfa vezetőjét, Alessandro Alunni Bravit, a Red Bullt irányító Christian Hornert, az F1-fővezér Stefano Domenicalit, valamint az FIA első emberét, Mohammed Ben Sulayemet is.

Gobodics Tamás főszerkesztő és Mészáros Sándor az események sűrűjében töltötte a hétvégét, a tapasztalatokról pedig az éterből váratlanul eltűnő Gellérfi Gergő helyett Balogh Tamás kérdéseire válaszolva számolnak be.

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Júliusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

Formula.hu