A PSG sztárja sokkoló részleteket árult el a betörésről

Ahogyan arról beszámoltunk, csütörtökről péntekre virradóra betörtek a Paris Saint-Germain sztárjának belvárosi otthonába…

(Photo by Tim Clayton/Corbis via Getty Images)

Csütörtökről péntekre virradó éjszaka betörtek a Paris Saint-Germain kapusa, Gianluigi Donnarumma otthonába, ahol a beszámolók szerint a bűnözők az olasz kapust és barátnőjét levetkőztették és kikötözték a lakásban.

A beszámolók szerint több mint 500 ezer euró értékben vittek el pénzt, ékszereket és relikviákat a játékos párizsi otthonából. Donnarummáékat megfigyelésre kórházba szállították, súlyos bajuk nem történt, ám érthető módon sokkot kaptak. A rablás után hajnalban tudtak kiszabadulni, 3 óra 20 perckor pedig segítséget kértek egy otthonukhoz közeli luxusszálloda alkalmazottaitól. Utóbbiak hívták ki a rendőrséget, valamint a mentőket hozzájuk.

“Az, hogy hajnali háromkor hirtelen emberekkel találja magát szemben az ember a házában, azt hiszem, ez a legrosszabb, amit érezhet. A mély rémület igazán eszeveszett pillanatai voltak. Nagyon féltem. A legjobban attól, mi lesz Alessiával. Tehetetlen voltam, lekötöttek, nem tudtam mit tenni, nem is beszéltek franciául…” – árulta el a történtek óta tett első megszólalásában a kapus a drámai pillanatokról.

A kapust és párját ezt követően kórházba szállították kivizsgálásra. Az elkövetőket azóta is keresik.

Fociclub