Podcast: Magyar Nagydíj – indulhat a történelmi hétvége!

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Indulhat a történelmi hétvége!

Az AlphaTauri kezdte a Magyar Nagydíj hetét, a faenzaiak sajtóeseménye után újra a Hungaroringen járt a Formula Podcast.

Újabb expressz műsorunkban Sanyi beszámol arról, hogyan felelt Franz Tost, az AlphaTauri csapatfőnöke a Nyck de Vries menesztését firtató kérdésére, s kiderül az is, hogyan vélekedik Yuki Tsunoda a kirúgott csapattársról. A műsor száguldó riportere a Hungaroringen is vizitált, ahol a Magyar Nagydíj promóterével, a Hungaroring Sport Zrt. alelnökével, Ariane Frank-Meulenbelttel beszélgetett – például arról, hogy van-e sansz a verseny szerződéshosszabbításának hétvégi aláírására.

Megszólal a műsorban Zsoldos Barna, a Nemzeti Sport újságírója is, aki elárulja: mit vár az idei versenytől, s azt is, hogy a szakma miért kedveli a Magyar Nagydíjat.

Formula Podcast_hirdetes_S04E37_A

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Júliusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

Formula.hu

Tagged: