Nagy visszatérőt jelentett be az argentin bajnok River Plate – HIVATALOS

Az argentin bajnoki címet megnyerő River Plate szabadon igazolhatóként megszerezte a klub korábbi játékosát…

(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

A friss argentin bajnok River Plate megerősítette korábbi játékosa, Ramiro Funes Mori csapathoz való visszatérését, akivel 2026-ig szóló szerződést kötöttek.

A 32 éves védő az elmúlt egy évet a mexikói Cruz Azulnál töltötte, s a 2022-2023-as bajnoki kiírásokban együttesen 25 mérkőzésen szerepelt a mexikóvárosi csapat színeiben. Funes Mori egykor a River Plate-ben nevelkedett, majd Európában az Everton és a Villarreal futballistája volt három-három évig, melyet követően a szaúdi Al-Nasszrnál, majd a mexikóiaknál kötött ki.

Funes Mori 2015 és 2019 között 26 alkalommal lépett pályára az argentin válogatottban, azonban Lionel Scaloni sikereket elérő csapatának már nem volt a tagja.

Az argentin sajtó már hosszabb ideje cikkezett arról, hogy egykori nevelőcsapata szívesen látná őt, többhetes tárgyalások után úgy tűnik, hogy minden akadály elhárult a visszatérés elől.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

Fociclub