Ketten is távoznak az F1 vezetőségéből

Lemond pozíciójáról a Formula-1 kereskedelmi ügyvezető igazgatója, Brandon Snow, írja a Motorsport. A korábban NBA és Activision Blizzard vezetőségében dolgozó menedzser felelt a szponzor, licensz, marketing és e-sport területekért. Csupán 18 hónap után azonban úgy döntött, inkább hazatér az Egyesült Államokba. Pozícióját a hírek szerint nem tölti be egyetlen utód, hanem szétosztják feladatait.

Nagyon hasonló volt a helyzet Snow elődje, a kereskedelmi ügyekért három évig felelő Sean Bratches esetében, akinek többek között a Drive to Survive megvalósulását tulajdonítják – ő családi okokra hivatkozva szintén visszaköltözött az Egyesült Államokba.

14 év után távozik a jogász

Nála jóval hosszabb idő után hagyja ott a Formula-1 kötelékét Chloe Targett-Adams, aki még Bernie Ecclestone vezetése alatt csatlakozott jogtanácsosként a szériához, 2020 óta pedig a versenypromóció igazgatójaként a naptár összeállításáért és a rendezési díjakért felelt.

Távozása után az F1-nek öt éve dolgozó jogász, Louise Young lesz az utódja, de kisebb önállósággal: a vezető jogtanácsosnak, Sasha Woodward-Hillnek fog jelenteni.

Formula.hu

Tagged: