Podcast: Hollywood a Hungaroringre költözik!

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

A Brad Pitt és Damson Idris főszereplésével, Joseph Kosinski rendezésében, Lewis Hamilton produceri szerepvállalásával készülő új szuperprodukció forgatásai Silverstone-ban elkezdődtek, nálunk pedig folytatódnak a munkálatok. A Formula Podcast a legutóbbi két futamon a paddock sűrűjében tudakozódott a film kulisszatitkairól, a rendelkezésre álló érdekességekről és ezekből el is árulunk egy csokorravalót.

A Hungaroringre már rutinnal érkezik „a fiktív 11. csapatként” emlegetett APX GP, a pálya közönsége pedig kvázi statisztaként vehet részt a film forgatásában. Egy biztos: ilyen még soha nem volt a magyar futamon! Hozunk egy adag tudnivalót a Magyar Nagydíj vonatkozásában, ráadásul arra is emlékeztetjük a rajongókat, hogy érdemes ébernek lenni azoknak, akik idén lemaradtak a jegyekről, de 2024-ben mindenképpen szeretnének jelen lenni az F1 hazai összecsapásán!

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Júliusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

Formula.hu