Apa bemutatja, hogy kell sportolni!

A Nagy Sportágválasztó új videóműsort indít, ahol elsősorban a fiatalokat és a szülőket szeretnék mozgásra, sportolásra bírni. Komoly társadalmi probléma a családok mozgáshiánya okozta testi és lelki betegségek elterjedése. Fontos, hogy a sportok népszerűsítésében, minél nagyobb szerepet vállaljunk, olykor formabontó stílusban is!

Most az apukatestalkatú önkéntes sportriporter minden sportágat kipróbál, miközben felkenik a palánkra, hozzávágják a tatamihoz, leesik a futópadról, eltörik a kezében az evező! A 3 gyermekes 120kg-os apuka elhatározta, hogy idén minden sportágat kipróbál, a Nagy Sportágválasztó csapata adott a kezébe egy mikrofont és felvették, ahogy sztárvendégeivel közösen bemutatja a sportágakat!

Apa bemutatja, hogy kell vízilabdázni, jégkorongozni, kajakozni….! Kicsit provokatív, kicsit esetlen, kicsit mulatságos, de szerencsére a sportágak kiválóságai mindig kijavítják és bemutatják helyesen is a mozdulatokat!

Minden rövid videó egy új sportágat és egy új sztárvendéget mutat be, ami megtekinthető a Nagy Sportágválasztó youtube csatornáján!

2020. február 24.: Apa bemutatja, hogy kell kajakozni! Sztárvendég: Kozák Danuta

2020. március 9.: Apa bemutatja, hogy kell judozni! Sztárvendég: Ungvári Miklós

2020. március 23.: Apa bemutatja, hogy kell futópadon futni! Sztárvendég: Csécse Zoltán

XLsport